Volgende Missie 

Bekijk hier het laatste nieuws omtrent de planning van onze volgende missie.

 

Korte update:

De lokale contacten hebben ons geadviseerd om nu vooral niet naar Haïti toe te komen omdat simpelweg onze veiligheid niet kan worden gegarandeerd.
Als team hebben we hier zorgvuldig over nagedacht en met pijn in ons hart hebben we besloten om de missie in de geplande hoedanigheid van 5 tot 12 November 2022 te annuleren.

Onze materialen, mede gefinancierd door uw donaties, blijven opgeslagen in Miami en gaan dus niet verloren. Deze kunnen we gebruiken zodra we eindelijk weer op missie kunnen gaan, hopelijk over enkele maanden.

Om enerzijds goed op de hoogte te blijven over de lokale situatie in het grensgebied en anderzijds om alternatieve klinieken in de Dominicaanse Republiek (DR) te gaan inspecteren, zullen twee teamleden van 5 tot 10 November afreizen naar de DR.

Afgezien van de kuststrook in de DR is het binnenland, zeker in het grensgebied tegen Haïti, ook een zeer armoedig gebied met veel hulpbehoevende mensen. Wij zullen gaan onderzoeken of we hier mogelijkheden zien om binnenkort onder veilige omstandigheden mensen te gaan opereren.

We houden jullie op de hoogte via Instagram, Facebook en onze website.