Over 6 weken zullen we naar Santiago de los Caballeros vliegen in the Dominicaanse Republiek voor een nieuwe Humanitaire Hernia Missie. Met 2 complete operatie-teams bestaande uit professionele en sterk gemotiveerde vrijwilligers uit het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Euregio Klinik Nordhorn (Duitsland) en het Wayne Surgical Center (USA) gaan we gratis patiënten opereren met grote liesbreuken in het José Maria Cabral y Baez Ziekenhuis. Daarnaast zullen wij jonge dokters (in opleiding tot chirurg) trainen in de liesbreukchirurgie.

Alle voorbereidingen, regelingen, afspraken, boekingen en aankopen worden in deze periode in orde gemaakt. Ons instrumentarium en materiaal worden nu verscheept via Miami naar Santiago en tijdelijk opgeslagen. Dit allemaal om deze vaak al hun hele leven geïnvalideerde patiënten, in het grensgebied met Haïti, zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Dit vraagt veel tijd van en intensief overleg tussen alle team-leden maar kost ook veel geld om te realiseren.

Uw donaties voor onze missie maken dit mogelijk en waarvoor de mensen in de Dominicaanse Republiek jullie zeer dankbaar zullen zijn.

Doneer om onze nieuwe missie (goed) mogelijk te maken: